Hallo, ik ben Keslien en werk als freelance illustrator.
Leven is reizen en langzamerhand wordt mijn koffer steeds voller. Theater, poppenspel, werken met kinderen en overal doorheen tekenen!!!
Tekenen in zwart-wit en kleur met pen en inkt, potlood ,kleurpotlood ,kwast. aquarel, acryl of drukinkt bij grafiek.
In de tekenwereld kan alles. Fantasie heeft er vrij spel.Onbevangenheid, nieuwsgierigheid, verwondering maar ook inleving in emotie´s zijn minstens zo belangrijk voor mij.

Het is een taal die vele kanten op kan gaan… van pure poezie tot duidelijk educatief informatie overdragen. Hoe laat je groepsdruk zien of een Middeleeuwse drinkbeker met bobbels? Historisch onderzoek, inzicht en inleving in sociaal gedrag , ook dat hoort bij tekenen.Het lijkt op het werk van een detective, waarbij de zaak gelukkig steeds tot een goed einde komt. Tekenen is een spel tussen fantasie en werkelijkheid. Een spel dat ik graag speel. Kinderen doen dat ook . Zij willen de wereld doorgronden en tegelijkertijd spelen met al het mogelijke en onmogelijke van die wereld.


Daarom werk ik graag met en voor kinderen .
Maar tekenen voor volwassenen is ook spannend. Mensen van 4, 44 of 94 jaar, iedere leeftijdsgroep heeft andere aanknooppunten. Om hier binnen illustraties goed op aan te sluiten blijft een uitdaging.
Mijn koffer is nog lang niet vol. Er past nog heel veel in. Het deksel staat open!